Openingstijden


Telefonisch bereikbaar:- 07:00 – 21:00 ma t/m zaterdag

Hoveniersbedrijf Penders | Inspireert, creëert en realiseert
Hoveniersbedrijf in Elsloo

Onze hoveniers hebben over de grens in België hun opleiding tot hovenier afgerond en bij verschillende bedrijven de kunst afgekeken. Sinds 2018 is Penders Hoveniers voor zichzelf begonnen. Wij onderscheiden ons van andere hoveniersbedrijven omdat we moderne technologieën gebruiken bij het ontwerpen van uw tuin. Zo weet u van tevoren wat er gaat gebeuren en hoe uw tuin eruit komt te zien.

U kunt bij ons terecht voor tuinontwerp en bestrating, tuinaanleg, regelmatig onderhoud, eenmalige zaken, het onderhouden en verzorgen van bomen en zelfs het huren van planten en bomen. Bij elke stap geeft ons hoveniersbedrijf professioneel advies over wat het beste past bij uw tuin. Wij behandelen zowel privé aanvragen als aanvragen voor uw bedrijf.

Hoe wij werken

Na het eerste contact sturen we u via de mail meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden. Daarna komen we langs om alles te bespreken, met voorbeelden van potentiële resultaten. Bij akkoord kunnen we gelijk alles opmeten. Bent u doordeweeks niet thuis? Geen probleem, we zijn ook beschikbaar op zaterdag.

Penders Hoveniers is aangesloten bij de branchevereniging van hoveniers. Onze werkwijze garandeert een complete hovenier service van A tot Z. Ons hoveniersbedrijf in Limburg zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor uw project aanwezig zijn en ruimt na afloop ook alles weer netjes op. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we het direct voor u op. We leveren professionele service vanaf het eerste contact tot en met het eindresultaat.

Contact

Voor raad, daad en een offerte op maat kunt u bellen naar 085-8887231 of een mail sturen naar info@pendershoveniers.nl. We sturen u graag meer informatie op met betrekking tot alle mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf en komen graag langs om alles op te meten wanneer u dat uitkomt. Ook op zaterdagen.

Heeft u een vraag?

contact