Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven met betrekking tot de verhuur van bomen en planten. Bij een feest of een bruiloft kan de bestaande aankleding aangevuld met groenvoorziening een prachtig beeld opleveren. Bomen en planten huren wordt ook veel gedaan door autobedrijven en horecagelegenheden. Een natuurlijke afscheiding tussen groepen of een verwelkomend pad richting de deur zet direct de juiste stemming. We verhuren planten in regio Limburg.

Het huren van planten helpt bij het neerzetten van een gezellige sfeer. Daarnaast zijn strategisch geplaatste plantenbakken een prachtige manier om knusse hoekjes te creëren. Vooral op grote locaties kunnen planten en bomen een geborgen sfeer geven. Doordat we een rijke selectie aan planten hebben is het mogelijk om voor een tijdloze witte aankleding te gaan, maar ook om met bonte kleuren uw gasten uit te nodigen om met de voetjes van de vloer te komen.

Nadat we met u hebben vastgesteld wat voor uitstraling u wilt creëren, kunnen we kijken naar de wijze waarop dat effect het beste bereikt kan worden. Door onze ervaring hebben we een aantal complete boxen samengesteld waar u uit kunt kiezen, maar het is uiteraard ook mogelijk om daarvan af te wijken.

Voordeel van planten huren

Voor de verhuur van planten op de lange termijn komen we zelf langs om de planten te voorzien van water, te verzorgen en om de bakken te onderhouden. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Voor de huur van de planten wordt een huurcontract opgesteld. Alle planten en bomen worden in hun eigen potten aangeleverd. Waar mogelijk houden we uiteraard rekening met de uitstraling van de potten.

Contact

Interesse in het huren van planten of bomen? Bel dan naar 085-8887231 of stuur een mail naar info@pendershoveniers.nl. We sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur van bomen en planten. We komen graag langs om alles te bespreken wanneer u dat uitkomt. Ook op zaterdagen zijn wij beschikbaar.

Heeft u een vraag?

contact